Om Bloggen

Roger Berghs blogg är en informativ blogg om internet och webb. Här får du reda på vad som händer i Sverige och i övriga världen gällande allt som rör den digitala världen. Det är ett stort område och här försöker Roger Bergh att beskriva olika saker och termer, samt nyheter på ett klart och rakt sätt med intressanta artiklar som gärna läses. Något som är mycket viktigt på nätet är hur du beskriver saker, och detta får du bevisat när du besöker denna blogg.

Du får också veta mycket om vad som händer och sker samt vad som påverkas av olika nyheter och andra saker som just du kan göra för att påverka hur folk ser dig på nätet.

Nyheter och tricks på nätet

Det finns många sidor där du kan hämta information om internet och webb, och det kan ibland vara information som är vinklad eller mindre trovärdig. Det kan också vara information som inte stämmer eller som är skriven på ett sätt som bara de redan insatta kan förstå. På Roger Berghs blogg är allting enkelt och klart även för de som inte arbetar inom branschen eller är särskilt aktiva på nätet.

Denna blogg är något för alla som vill insupa kunskaper i enkel och konkret stil, samt bara vill ha en smula intressant och ärlig information. På Roger Berghs blogg får du aldrig tråkigt. Här blandas nyheter och virala ting på ett alldeles unikt och speciellt sätt som du bara finner på en blogg där någon verkligen vet hur det går till att sprida information på nätet.